preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dubovac Karlovac

Login

Ivančica Šebalj

Ja sam profesorica hrvatskog jezika i književnosti. Sretna sam jer od prvog svog radnog dana radim u OŠ Dubovac. Jako volim ovu školu i sve ljude koji je sačinjavaju.

Razrednica sam 7.c razredu i uživam u njihovom društvu. Njihova učiteljica Tatjana Horvatin odgojila ih je i naučila da budu vrijedni i maštoviti tako da je s njima sve lako i zabavno.

Volim putovati jednako kao što volim biti profesorica. Mislim da mogu iskoristiti oba zanimanja kako bih upotpunila ono drugo zanimanje.

Puno toga znam raditi: mijenjam žarulje u grafoskopu, izrađujem ukrase od gipsa, pletem, šivam, kačkam, pišem priče, izrađujem nakit, montiram fotografije i filmove... Nikada neću stati i reći: "Ja to ne mogu ili sada sve znam." Zato sam sretna što sam okružena djecom i mladim ljudima koji me uvijek nauče nešto novo. Na tome sam im zahvalna. Poučavajte me i dalje!

Nisam baš skromna, ali imam opravdanje. Učitelji ne smiju biti skromni. Kada bismo bili takvi, ne bismo mogli naučiti djecu svemu što znamo pa i više od toga. Slažete li se?

Očekujem vaša mišljenja kako bih još bolje upoznala sebe i vama mogla dati više.
Dokumenti


preskoči na navigaciju