2019-05-13 10:01:07

MARATONKE MAŠTE IZ 4. d

Ove godine po prvi puta Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” Karlovac provela je natječaj za Maraton priča namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda osnovne škole. I naša škola imala je svoje predstavnike – pomoću Story Teller kockica, svoje radove napisali su članovi Čitateljskog kluba te učenici 4. d razreda čija je priča „Dječak u vrućici“ odabrana među tri najbolje ta ulazi u nacionalni natječaj za 4. Maraton priča u Zagrebu. 

Želimo puno sreće našim „maratonkama“ Emi, Ani, Loreni i Eleni kao i njihovoj učiteljici Tatjani Horvatin  i nadamo se da će uspješno proći i završnu etapu!

O izboru tri najbolje priče na 1. Karlovačkom maratonu priča odlučivalo je tročlano povjerenstvo: književnica Ivana Francišković Olrom te knjižničari Gradske knjižnice Mario Šimić i Tatjana Basar. 

Upravo među tri najbolje priče bila je i „Dječak u vrućici“ koju su sastavile Ema, Ana, Lorena i Elena uz malu pomoć svoje učiteljice Tatjane Horvatin. Priču su imale prilike javno pročitati na prigodnoj svečanosti tijekom koje su primile i zahvalnice za svoj trud, a školskoj knjižnici tom su prilikom darovane vrijedne knjige.

Predstavnice iz OŠ Dubovac s članovima povjerenstva i pročelnicom Draženkom Sila-Ljubenko

 


Osnovna škola Dubovac Karlovac