2013-09-18 13:32:53

Europski tjedan kretanja

Svake godine u razdoblju od 16. do 22. rujna obilježava se Europski tjedan kretanja. Ovogodišnji slogan je 'Za čisti zrak – na tebi je red!' ('Clean air – it’s your move!'). Stoga smo u školskoj knjižnici ugostili predstavnika autoškole Orix koji je učenicima 2., 3. i 4. razreda održao predavanje o biciklistima u prometu. Cilj je bio potaknuti djecu na što više kretanja (šetnja, igranje na igralištu, vožnja bicikla, rola) istovremeno skrećući pozornost djeci, ali i roditeljima na opasnosti u prometu.

Svake godine u razdoblju od 16. do 22. rujna obilježava se Europski tjedan kretanja. Ovogodišnji slogan je 'Za čisti zrak – na tebi je red!' ('Clean air – it’s your move!').

Stoga smo u školskoj knjižnici ugostili predstavnika autoškole Orix koji je učenicima 2., 3. i 4. razreda održao predavanje o biciklistima u prometu. Cilj je bio potaknuti djecu na što više kretanja (šetnja, igranje na igralištu, vožnja bicikla, rola) istovremeno skrećući pozornost djeci, ali i roditeljima na opasnosti u prometu.


Osnovna škola Dubovac Karlovac