2020-03-31 09:15:59

Produženi boravak i škola na daljinu

Draga djeco, naši učenici u Produženom boravku, poštovani roditelji !

S našeg posljednjeg susreta razišli smo se u uvjerenju kako ćemo se opet vidjeti kroz dva tjedna. No upravo traje već treći tjedan od kako su škole zatvorene a nastava se odvija na daljinu, na televiziji u Školi na trećem, u virtualnim učionicama i raznim digitalnim platformama i aplikacijama.

Vjerujemo kako svi naši učenici vrijedno prate tako organiziranu nastavu i savjesno rade na zadatcima koje za njih pripremaju razredne učiteljice. Isto tako vjerujemo da pri tome imaju nužnu pomoć roditelja, kada im pomoć zatreba. 

Svi znamo razlog ove situacije u kojoj se nalazimo. Pandemija korona virusa stavila nas je sve na kušnju. No isto tako moramo znati da sve kušnje i nedaće prolaze i završavaju, Dok ova još traje svi moramo biti disciplinirani, savjesni, odgovorni, strpljivi i marljivi. Budimo od pomoći jedni drugima, brinimo o sebi i svojoj obitelji, roditeljima, braći, sestrama, bakama i djedovima. 

Želimo vam reći da i mi brinemo za vas, mislimo na vas i jaaako nam nedostajete. Na ovom mjestu želimo doći do vas, pomoći vam i potaknuti vas da i dalje budete odgovorni, vrijedni, znatiželjni, zaigrani i sretni. Zato ćemo vam ovdje na web stranici škole predlagati aktivnosti, vježbe, priče, pjesme, likovne izričaje i razne zanimljive sadržaje koji vam mogu pomoći u učenju, usvajanju i uvježbavanju nastavnih sadržaja. No pomoći će vam i da se opustite, zabavite, istražujete i uživate u radu na malo drugačiji način.

Dragi naši učenici, jako nam nedostajete i jedva čekamo da se opet svi ( bez obzira koliko nas je puno  ) vidimo u našoj učionici u gornjoj školi.

Budite dobro, budite zdravo !

Srdačno vas pozdravljaju vaše učiteljice Ivana, Dubravka i Josipa.


Osnovna škola Dubovac Karlovac